Despre NoiTotul a inceput in 2013 cand Mihai Banu a dat startul scolii de dans Latin Love alaturi de Cristina Mateescu. Dupa cateva luni, Cristina Banu s-a alaturat echipei si de atunci au fost de neoprit. Primul studio pe care l-au deschis a fost situat in centrul comercial Winmarkt unde tineau cursuri pentru adulti si copii, de dimineata pana seara.

In aceasta perioada au primit oferta de a deschide prima sucursala internationala, in Cairo Egipt, alaturi de bunul lor prieten, Ahmed Ibrahim. 

Succesul pe care l-au avut cu scoala de dans din Cairo a atras invitatii de predat in Singapore si Malaezia unde au cunoscut oameni minunati cu care inca tin legatura.

Exact ca intr-un basm, Mihai si Cristina s-au casatorit si au facut o fetita minunata pe nume Sophie. Dupa aceea toti 3 au plecat intr-o noua aventura, Londra Anglia, unde au deschis studio de dans in Vicarage Field Shopping Centre si au predat timp de 2 ani.

Inainte de pandemie am revenit in Ploiesti, pentru a fii aproape de familie si de cursantii nostri dragi carora le-am dus lipsa. Acum ne puteti gasi tot in Winmarkt, la etajul 3, in incinta salii de Fitness MaxGym.

Mark Twain a spus ca cele mai importante doua zile sunt cand te nasti si cand aflii de ce te-ai nascut. 25 Februarie 2013 a fost ziua cand ne-am dat seama de ce: sa impartim dragostea pe care o avem pentru dans si viata cu voi. 

Ne vedem pe ringul de dans!